Galatasaray-K.Karabükspor Özet İzle

mac
Galatasaray-K.Karabükspor Özet

Galatasaray-K.Karabükspor 19 Ekim 2013 Maç Özet İzle
Galatasaray-Karabükspor 19 Ekim 2013 Maçı Özet Görüntüleri izle.




GALATASARAY 2-1 KARABÜKSPOR KARŞILAŞMADAN DAKİKALAR



Son düdük geldi ve karşılaşma sona erdi.
90' Galatasaray'da Didier Drogba, serbest vuruşun kullanılmasını engellediği için sarı kart gördü.
90' Paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Karabükspor lehine serbest vuruş verildi.
90' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Drogba, iki rakibinden sıyrılıp ceza alanına girdi ama savunma son anda topu kornere gönderdi.
90' Bu arada maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.
90' Bu kez orta alanda rakibine sert faul yapan Morten Pedersen sarı kart gördü.
89' Karabükspor'da Larrys Mabiala, itirazlarından dolayı sarı kart gördü.

88' Karabükspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
87' Karabükspor, sahada 10 kişi mücadele etmesine rağmen beraberlik için ataklarını sıklaştırıyor.
86' Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde ayağını fazla kaldıran Aydın Yılmaz, sarı kart gördü.
85' Karabükspor'da oyuncu değişikliği. Erkan Kaş oyundan çıkarken Morten Pedersen oyuna girdi.
84' Bir başka Galatasaray atağında sol kanatta topla buluşan Burak, pasını Drogba'ya verdi ama Drogba baskı altından çıkamadı.
83' Sol kanatta topla buluşan Aydın'ın ceza alanına ortasında savunmadan dönen topu ceza yayında kontrol eden Sneijder, harika bir şutla takımını öne geçirdi.

83' GOL! Sneijder
82' Karabükspor'da oyuncu değişikliği. Joseph Akpala oyundan çıkarken Furkan Özçal oyuna girdi.
81' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa Drogba'nın kafa vuruşu üst direkten geri geldi ve ardından savunma topu uzaklaştırdı.
80' Hızlı gelişen Galatasaray atağında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Aydın'ın plase vuruşunu Waterman kornere gönderdi.
79' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında Drogba'nın kafayla indirdiği top kaleci Waterman'da kaldı.
78' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Hakan Balta oyundan çıkarken Dany Nounkeu oyunda.
77' Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen topa Drogba'nın kafa vuruşu kaleci Waterman'da kaldı.
76' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanına orta yapmak istedi ama İshak'a çarpan top kornere gitti.
75' Kullanılan serbest vuruşta Erdem'in doğrudan kaleye vuruşu dışarıya gitti.
74' Hızlı gelişen Karabükspor atağında LuaLua'ya faul yapan Felipe Melo, sarı kart gördü.
73' Bir başka Galatasaray atağında Selçuk'un Drogba'ya ara pasında top kaleci Waterman'ın kontrolünde dışarıya gitti.
71' Galatasaray'ın kullandığı serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Melo'nun yakın mesafeden vuruşu üstten dışarıya gitti.
70' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Hakan Balta'ya faul yapan Hakan Özmert, sarı kart gördü.
69' Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Ceyhun Gülselam oyundan çıkarken Aydın Yılmaz oyuna girdi.
68' Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Melo, Yiğit'e faul yaptı.
67' Gelişen Galatasaray atağında kaleye uzak mesafede topla buluşan Sneijder'in sert şutu üstten dışarıya gitti.
66' Kullanılan serbest vuruşta Hakan'ın ceza alanına ortasında top doğrudan dışarıya gitti.
65' Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Erdem'e faul yapan Sabri sarı kart gördü.
64' Bir başka Galatasaray atağında Ceyhun'un ceza alanına koşu yapan Burak'a ara pasında ofsayt bayrağı kalktı.
63' Etkili bir Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanındaki Selçuk'a pasında Selçuk, açısını düzeltip kaleye plase vuruş yaptı ama top savunmaya çarptı.
62' Karabükspor, rakip yarı alanın ortalarından hafif sağ çaprazdan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Drogba topu uzaklaştırdı.
61' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, ceza alanına orta yapmak isterken top yandan dışarıya çıktı. Sabri, korner itirazlarında bulundu.
60' Gelişen Karabükspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Yiğit'in sert şutu yandan dışarıya gitti.
59' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Drogba, Uğur'dan sıyrılamadı ve Uğur, topu uzaklaştırdı.
58' Karabükspor'da oyuncu değişikliği. İlhan Parlak oyundan çıkarken Erdem Özgenç oyuna giren isim oldu.
57' Kullanılan serbest vuruşta Selçuk İnan, topu kaleye göndermek istedi ama top barajdan sekti.
56' Galatasaray'da savunma arkasına koşu yapan Burak'a atılan pasta Puygrenier, Burak'ı yere indirdi ve Puygrenier, kırmızı kartla oyun dışında kaldı.54' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Hakan Balta, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
53' Bu kez gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışında topla buluşan Sneijder'in plase vuruşu yandan dışarıya çıktı.
52' Bu kez sol kanattan gelişen Karabükspor atağında ceza alanına yapılan ortada Akpala'nın kafa vuruşunu Muslera tek eliyle önledi ama Akpala ikinci pozisyonda sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.
52' GOL! Akpala51' Galatasaray, hızlı çıkmak isterken Burak, Yiğit'in müdahalesiyle yerde kaldı ve Yiğit de sarı kart gördü.
50' Karabükspor çok etkili geldi. Ceza alanı dışında topla buluşan LuaLua'nın sağ çaprazdaki Hakan'a pasında Hakan, son çizgi üzerinden kale sahasında boş durumda olan İlhan'a pasını çıkardı. İlhan'ın kaleye vuruşunu Semih önledi.
49' Sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında topla buluşan Erkan'ın ceza alanı dışından sert şutu kaleci Muslera'da kaldı.
48' Galatasaray, ikinci yarıya oldukça kontrollü başladı. Sarı kırmızılı oyuncular rakibine top vermek istemiyor.
47' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Mabiala, Drogba'ya faul yaptı.
46' İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
İlk yarıda uzatma oynanmadı ve ilk yarı sona erdi.45' Galatasaraylı oyuncular hazırlık pasları yapıyor. 43' Bu kez sol kanattan gelişen Karabükspor atağında İshak'ın ceza alanına yaptığı orta doğrudan dışarıya gitti.
42' Galatasaray'ın golünün hemen ardından Karabükspor rakip ceza alanına yakın bir noktadan serbest vuruş kullandı. Hakan Özmert'in doğrudan kaleye gönderdiği top yandan dışarıya çıktı.
41' Etkili paslarla rakip ceza alanı önüne kadar giden Galatasaraylı oyunculardan topla en son buluşan Drogba, ceza yayı yakınlarından ara pasını Sneijder'e verdi. Sneijder'le birlikte top hareketlenen Waterman'ın müdahalesi hafif sağa açıldı ve Burak topa yetişip kale sahası içindeki Sneijder'e pasını verdi ve Sneijder topu boş ağlara gönderdi.
41' GOL! Sneijder
40' Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunma topu uzaklaştırdı.
39' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin pasında topla buluşan Drogba, ortasını yapmak isterken savunmaya çarpan top kornere gitti.
38' Bu dakikayı iki takımın karşılıklı pas kayıplarıyla geride bıraktık.
37' Gelişen Galatasaray atağında Wesley Sneijder, ceza alanı dışından kaleye çok sert bir şut gönderdi ama top yandan dışarıya gitti.
36' Galatasaray son bölümlerde baskısını arttırdı ama final paslarında başarılı olamadılar.
35' Yine etkili gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanına hareketlenen Burak Yılmaz'a ara pasında ofsayt bayrağı kalktı.
34' Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Felipe Melo, penaltı noktasını geçen topu ağlara gönderdi ama gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.
33' Sol kanattan hızlı gelişen Galatasaray atağında Burak'ı yere indiren Uğur Uçar, sarı kart gördü.
32' Galatasaray, rakip yarı alandan hafif sol çaprazdan serbest vuruş kullandı. Selçuk'un ceza alanına ortasında Waterman topu yumruklayarak uzaklaştırdı.
31' Bu kez ani gelişen Karabükspor atağında sol kanatta İshak, topu taşıyıp ceza alanı önündeki Erkan'a pasını verdi. Erkan'ın plase vuruşu yandan dışarıya gitti.
30' Etkili gelişen Galatasaray atağında Sneijder'în pasında ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Drogba'nın şutunda Waterman iki hamlede topun sahibi oldu.
29' Kısa paslarla rakip yarı alana geçen Galatasaray'da topla en son buluşan Selçuk'un ceza alanı sol çaprazındaki Drogba'ya pasında top Drogba'nın kafasından sekip taca gitti.
27' Bu kez gelişen Galatasaray atağında sağ kanatta topla buluşan Sabri'nin ceza alanına ortasında Waterman topun sahibi oldu.
26' Sağ kanattan etkili gelişen Karabükspor atağında ceza alanı içine gönderilen topla buluşan LuaLua, rakiplerinden harika sıyrıldı ama vuracağı sırada araya savunma girdi.
25' Kullanılan serbest vuruşta Selçuk'un bıraktığı topa Ceyhun'un sert şutu baraja takıldı.
24' Gelişen Galatasaray atağında rakip yarı alanın orta bölümlerinde topla buluşan Burak, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
23' Karabükspor yarı alanında gerçekleşen top kapma mücadelesinde Burak Yılmaz, Puygrenier'e faul yaptı. 22' Oyun son dakikalarda oldukça fazla durmaya başladı. Bu kez sağ kanatta Selçuk yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
21' Galatasaray kontra atağında Burak Yılmaz, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. 20' Kullanılan serbest vuruşta Hakan Özmert'in ceza alanına ortasında savunma top diğer kanattan taca gönderdi.
19' Sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında Uğur, Ceyhun'un müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
18' Gelişen Galatasaray atağında Selçuk, ceza alanına hareketlenen Burak'a yüksek pasını attı. Burak da topu ağlara gönderdi ama Burak için ofsayt bayrağı da kalktı.
17' Didier Drogba, kendi yarı alanında buluştuğu topla rakibinden güzel sıyrılıp pasını Sneijder'e verdi. Sneijder'in sol kanattan ileriye hareketlenen Burak'a pasında Burak topa yetişemedi.
16' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına yüksek ortasında Drogba'nın kafa vuruşu üstten dışarıya çıktı.
15' Çok hızlı gelişen Galatasaray atağında Semih'in pasında topla buluşan Sneijder, rakibinden sıyrılıp sol kanattan ceza alanına hareketlenen Burak'a ara pasını gönderdi ama Waterman çıkıp topu aldı.
14' Etkili gelişen Karabükspor atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan LuaLua'nın ara pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan İlhan'ın sert şutu yan ağlarda kaldı.
13' Galatasaray'da Semih, topu kaptırınca kontra atağa çıkan Karabükspor'da İlhan, ceza alanına kadar girdi ama Chedjou'nun müdahalesiyle top kaleci Muslera'da kaldı.
12' Galatasaray'ın ilk bölümdeki baskısının ardından Karabükspor oyunda dengeyi sağlamış durumda.
11' Karabükspor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada top herkesi aşıp doğrudan dışarıya gitti.
10' Karşılıklı ataklar var. Gelişen Karabükspor atağında Hakan Özmert'in ceza alanı dışından şutu savunmaya çarpıp kaleci Muslera'da kaldı.
9' Galatasaray'da topla buluşan Hakan Balta, ceza alanındaki Drogba'ya yüksek bir top gönderdi ama top doğrudan kaleci Waterman'a kadar geldi.
8' Bu kez sağ kanattan gelişen Karabükspor atağında Hakan Özmert, Hakan Balta'dan sıyrılıp ceza alanına ortasını gönderdi ama top herkesi aştı.
7' Sol kanattan gelişen Karabükspor atağında topla buluşan İshak, baskı sonrası topu savunmasına gönderdi ve Drogba'nın baskısı devam edince top Karabükspor kalecisi Waterman'a kadar geldi.
6' Bu kez gelişen Karabükspor atağında sağ kanattan ceza alanına yapılan ortada savunmadan seken topa ceza alanı dışından LuaLua sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.
5' Karabükspor takımında İshak, kendi takım arkadaşıyla çarpıştı ve kısa bir sakatlık geçirdi. Oyun yeniden başladı.
4' Gelişen Galatasaray atağında ceza alanına hareketlenen Burak'a atılan yüksek topta Burak için ofsayt bayrağı kalktı.
3' Galatasaray, rakibine göre karşılaşmaya daha baskılı başladı ama çok sayıda top kaybı da yapıyor.
2' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Mabiala, Hakan Balta'ya faul yaptı.
1' Karşılaşmaya Karabüksporlu oyuncuların vuruşuyla başlandı.

1 Yorumlar

Daha yeni Daha eski