Webmasterlar İçin En İyi Programlar

webmaster
Webmasterlar İçin En İyi Programlar

Web sayfa geliştiricileri için yapmak istedikleri çalışmalarda kullanabilecekleri programlar bu yazımız içersinde...
Webmasterler çağın gereklerindendir ki en iyi sonucu en hızlı şekilde düzenleyip kullanıcılarına sunmaktır. Buda kullandıkları programların kullanımı kolay ve hızlı olmasına bağlıdır.Kullandıkları programlar sayesinde yazılarındaki hataları, görsel düzenlemeleri rahatlıkla yapabilir ve de kendi projesine artı bir değer katar.Gelelim az da olsa bahsetmeye çalıştığımız wemaster programlarına;

  - Filezilla

filezilla

Hazırladığınız web sayfalarını ve güncellemeleri sunucunuza kolay bir şekilde aktarabilmenizi sağlayan programdır.Kullanımı oldukça basit olan bu programı buradan indirebilirsiniz.

  - NotePad++

notepad

HTML, PHP, ASP, SQL, Pascal, Perl, Python, Fortran, NSIS, Java, C#, C+ ve RC File gibi bir çok programlama dilini destekleyerek düzenlemenizi sağlar.Bu programı buradan indirebilirsiniz.

  - Adobe Dreamweaver CC

dreamweaver


Hem kod hemde görsel görünümü ile profesyonel web geliştici programı bir çok dilleri desteklediği gibi mobil platformlar için de kodlama imkanı sağlıyor.Bu programın deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz.

- Adobe Photoshop CC

photoshop

Geliştirdiğiniz web sitelerin kullanıcılar tarafından ilgi çekmesi içeriğindeki görsellerin kullanımıdır. Photoshop profesyonel görsel editör olmasına rağmen bir çok düzenlemeyi kolay bir şekilde yapmanıza olanak sağlar.Bu programın deneme sürümünü buradan indirebilirsiniz.

Daha yeni Daha eski